Avoimet työpaikat

Tälle sivulle kokoamme avoimia työpaikkoja viestinnän ammattilaisille. Jatkuvasti päivittyvältä listalta näet alan uusimmat työpaikkailmoitukset.

Työnantaja, haluatko jättää työpaikkailmoituksen tai harjoittelupaikkailmoituksesi tälle sivulle? Lue lisää täältä!

Logo työpaikkailmoitus viestintä

Taskut Communications etsii hankeviestijää rakennushankkeisiin, Helsinki

Päätehtävänäsi on toimia rakennushankkeen tiedottajana ja vastata hankkeen päivittäisestä viestinnästä eri kanavissa. Työtehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae siis pikimmiten!

Työpaikkailmoitus viestintä

Loviisan kaupunki etsii viestintäsuunnittelijaa, Loviisa

Haemme viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään 31.10.2023 asti. Tehtäviin kuuluu erityisesti kuntalaisten osallistaminen viestinnän keinoin, kaupungin päivittäisviestintä ja sisällöntuotanto eri kanaviin. Hae 6.8. klo 15 mennessä!

Työpaikkailmoitus viestintä

OAJ etsii erityisasiantuntijaa viestintään, Helsinki

Haemme ammattijärjestötoiminnasta ja yhteisöviestinnästä kiinnostunutta viestinnän erityisasiantuntijaa tekemään, koordinoimaan ja kehittämään järjestön sisäistä viestintää ja vuorovaikutusta. Kyseessä on sijaisuus. Hae 8.8. mennessä!

Työpaikkailmoitus viestintä logo

Berner etsii markkinointikoordinaattoria, Helsinki

Haemme Bernerille Markkinointi ja Innovaatiot -yksikköön perhevapaan sijaiseksi kuluttajapalveluhenkistä, energistä ja sanavalmista markkinointikoordinaattoria kuluttajapalvelun ja viestinnän tehtäviin. Hae 15.8. mennessä!

Katso kaikki työpaikat