Turku Energia hakee viestinnän asiantuntijaa Turkuun

Turku Energia hakee nyt viestinnän asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Viestinnän asiantuntijana pääset käyttämään osaamistasi sosiaalisen median ja sisäisen viestinnän parissa viestintäpäällikkömme työparina. Tuet roolissasi turkuenergialaisia sosiaalisen median vaikuttajina ja sisäisinä viestijöinä. Osallistut poikkeustilanneviestinnän toteuttamiseen, joka alan luonteesta johtuen saattaa ulottua myös normaalin työajan ulkopuolelle. Koordinoit, toteutat ja tarvittaessa myös vedät ajankohtaisia viestintäprojekteja ja tuotat konsernin yritysviestintään liittyviä julkaisuja ja materiaaleja. Hallitset kokonaisuuksia suunnittelusta toteutukseen ja tulosten mittaamiseen, ja työskentelet mielelläsi myös kädet savessa. Olet sujuva monikanavaisen sisällön tuottaja ja tuot ideoitasi ja ajatuksiasi rohkeasti esille.

Odotukset

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta asiantuntijatehtävistä viestinnän alalta. Olet ollut vastuussa projektien vetämisestä sekä omaat kokemusta projektinhallinnasta. Sinulla on jo kokemusta sosiaalisen median manageroinnista ja kehittämisestä sekä näyttöjä monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Pidät pääsi kylmänä myös poikkeustilanteiden viestinnässä ja kykenet pitämään useamman langan käsissäsi samanaikaisesti. Käytät myös sujuvasti erilaisia sisällönhallintajärjestelmiä. Työotteeltasi olet itsenäinen ja määrätietoinen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä viestinnän ammattilaisena laaja-alaisessa tehtäväkentässä. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen näkymän kestävää huomista rakentavan energiayhtiön toimintaan. Kilpailukykyiset työsuhde-etumme ovat luonnollisesti myös käytettävissäsi. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta tarjoamalla mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön. Lähityöskentelyä varten pääsemme muuttamaan upeisiin uusiin toimitiloihimme ensi vuoden alkupuolella.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake 24.10. mennessä. Lisätietoa tehtävästä löydät täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Viestintäpäällikkö Anne-Mari Repola-Mäkinen puh. 050 5573 355 (soittoajat 14.10. klo 10–12 ja 21.10. klo 13–15).

Turku Energia työnantajana

Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayritysten joukkoon ja on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 253 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli noin 340. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Energiapalvelumme kattavat sähköenergian ja sähkön jakelun, kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin. Tuotantopalvelut-liiketoimintamme vastaa Turku Energian omien tuotantolaitosten sekä Turun Seudun Energiatuotanto Oy:n tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapidosta. Konsernin tytäryhtiöistä Turku Energia Sähköverkot Oy rakentaa, ylläpitää ja käyttää omistamaansa sähköverkostoa Turun alueella. Turun Seudun Kaukolämpö Oy puolestaan siirtää kaukolämpöä tuotantolaitoksilta jakelupisteisiin.

Turku Energia edeltäjineen on valaissut ja lämmittänyt koteja, tehtaita ja toimistoja Aurajoen rannoilla jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1898. Nyt olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia Turkua 2029. Olemme lähellä, näemme kauas.