Taskut Communications etsii sisältövastaavaa Helsinkiin

Etsimme Taskuihin sisältövastaavaa, joka taitaa niin sisältöjen suunnittelemisen, koordinoinnin, kuin myös tuottamisen monipuolisissa asiakasprojekteissamme rakennetun ympäristön toimialalla.

Työssäsi pääset tekemään mm. yritysviestinnän sisältöjä ja sisältömarkkinointia rakennetun ympäristön organisaatioille ja yrityksille, kauppakeskuksille ja yrityspäättäjille, kaupunkikehittämisen ja rakentamisen hankkeisiin sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoita. Yhteinen nimittäjä kaikessa viestinnässä on auttaa rakennetun ympäristön alalla toimivia asiakkaitamme menestymään omassa toiminnassaan.

Etsimämme henkilö on:

  • monipuolinen kirjoittaja: hallitset eri tekstityypit ja kirjoitat sujuvasti mm. asiantuntija-artikkeleita, uutisia, tiedotteita, verkkosivutekstejä ja somepostauksia
  • kielitaitoinen: pystyt tuottamaan sisältöä sekä suomeksi että englanniksi
  • perehtynyt monipuolisesti sosiaalisen median kanaviin ja vaikutuskeinoihin
  • kerryttänyt kokemusta erilaisten sisältöjen tuottamisesta (teksti/kuva/video/podcast)
  • utelias ja rohkea: et pelkää kysyä tyhmiä kysymyksiä ja perehdyt huolellisesti käsillä olevaan projektiin
  • itseohjautuva, ratkaisuhakuinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen
  • hyvä hallitsemaan useampia projekteja samanaikaisesti

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tehtävään soveltuvia opintoja (esim. viestintä tai markkinointi).
Eduksi katsotaan kokemus viestintätoimistotyöstä tai rakennusalan, kiinteistöalan tai muun teknisen alan viestinnästä ja markkinoinnista.

Tarjoamme sinulle tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaksi. Tarjolla on etätyön lisäksi myös kiva toimisto Kalevankadulla – Helsingin keskustan kattojen yllä – sekä hyvät henkilöstöedut.

Hakeminen

Jos koit työnkuvan omaksesi, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Täytä hakemus palkkatoiveineen täällä: www.taskut.fi/hae-meille-toihin

Työ on täyspäiväinen, sisältää mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.