Hämeen ammattikorkeakoulu hakee strategisen viestinnän päällikköä Hämeenlinnaan

HAMK hakee strategisen viestinnän päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Strategisen viestinnän päällikkönämme olet vastuussa HAMKin strategisesta viestinnästä, markkinoinnista ja verkkopalveluista ja kehität niitä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa kohti HAMKin kunnianhimoisia tavoitteita. Toimit kymmenhenkisen yksikön esihenkilönä ja vastaat sen tuloksesta.

Sinulla on vahva ymmärrys niin sisäisestä kuin ulkoisesta organisaatioviestinnästä ja hallitset kompleksisia kokonaisuuksia. Tunnet julkisuuden toimintalogiikkaa ja osaat hyödyntää tuloksellisesti erilaisia viestintätapoja ja -kanavia, joilla voimme tavoittaa erilaisia kohderyhmiämme. Rakennat yhdessä tiimisi kanssa mielenkiintoista sisältöä erilaisiin kanaviin ja samalla kasvatat näkyvyyttämme. Koordinoit myös HAMKin maineenhallintaa.

Innostut markkinoinnista ja tunnet modernin mainontaympäristön vaatimukset. HAMKin strategian mukaisesti olet erityisen kiinnostunut kehittämään kansainvälistä markkinointia ja viestintää.

Hahmotat suuret linjat ja luotsaat tiimiäsi kannustavasti tavoitteisiin. Uuden kehittäminen yhdessä muiden kanssa saa sinut syttymään ja pääsetkin ensi töiksesi johtamaan HAMKin brändinkirkastusta sekä verkkopalvelu-uudistusta.

Vaihdat ketterästi hattua kovassakin vauhdissa ja saat virtaa jatkuvasta muutoksesta. Toimit luontevasti eritasoisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa ja huolehdit kumppanuus- ja sidosryhmäsuhteista. Korkeakoulusektori on sinulle tuttu toimintaympäristö.

Edellytämme valitulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvoja näyttöjä tehtävään sisältyvien kokonaisuuksien hallinnasta ja kehittämisestä.

Meiltä voit odottaa mahdollisuutta työskennellä kiinnostavassa ja laaja-alaisessa tehtävässä, jossa vaikutat koko organisaation onnistumiseen, yhteistyötä monipuolisissa tiimeissä ja projekteissa läpi HAMKin sekä vapautta suunnitella ja kehittää omaa työtäsi.

Hakeminen

Hakeminen tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 30.11.2021.

Lisätietoja tehtävästä löydät Hämeen ammattikorkeakoulun sivuilta sekä lisätietoja antavat,

vararehtori Heidi Ahokallio-Leppälä, puh. 0400 904 330, seuraavina ajankohtina:
ke 17.11. klo 12-13
ti 23.11. klo 8.30-9
24.11. klo 8.30-9

sekä rehtori-toimitusjohtaja Pertti Puusaari, puh. 0400 469 605, seuraavina ajankohtina:
ma 15.11 klo 9-10
to 18.11 klo 13-14
pe 19.11 klo 14-15